Mert a Ti véleményetek a legfontosabb :)

Annamária & Róbert

" Eszter személyében egy nagyon szimpatikus, modern, vidám nőt ismerhettem meg, aki szakmájában a maximumra törekszik. Az előkészületektől kezdve a nagy napon át, és azóta is 😊 mindenben segítőkész, jól tervez és szervez, de nem hivalkodó és nem túlzóan irányít. Csak ajánlani tudjuk! ❤ "

Liza & Márton

" Szeretettel ajánljuk Esztert mindenki figyelmébe, aki egy megbízható, kedves és precíz esküvői szervezővel szeretne együtt készülni a nagy napra. Az augusztusi esküvőnkre készülve nekem hatalmas segítség volt Eszter és főleg az, hogy még az ezredik kérdésemre is azonnal részletes válaszokat kaptam tőle. Jelenléte segített nekünk abban, hogy az esküvőn a mi feladatunk az ünneplés legyen. Nagyon hálásak vagyunk! 🥰 "

Angi & Gábor

" Bátran ajánljuk Esztert, aki talpraesett, megbízható, segítőkész és tapasztalt. Megtalálta a közös hangot velünk és a vendégekkel. A Nagy Napon mindig pozitív volt. Mosolya megnyugtatott minket, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. A jobb kezünk volt, segített és támogatott. Köszönjük Neked, hogy az esküvőnk a lehető legjobban sikerült, vidáman és boldogan ünnepelhettünk. <3 " 

Virág & Miki

" Eszter nagyon felkészült, barátságos, könnyedén megtaláltuk a közös hangot. Időt, energiát nem sajnálva készült a napunkra. Nagyon megkedveltük! ❤ " 

Dorina & Péter

" Voltak bonyodalmak az esküvőszervezésben, de mikor a szolgáltató részéről Eszter átvette az ügyintézést, minden helyre állt és megnyugodtunk. Az első pillanattól mellettünk állt, és minden kérésünket igyekezett teljesíteni, illetve azokért közbenjárni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki szeretné, hogy esküvőjének szervezése gondos kezekben legyen, és úgy teljen el a nagy nap ahogy azt megálmodta! Mégegyszer köszönünk mindent!:) "

Edina & András

" 2019 június 1-én tartottuk az esküvőnket, lakodalmunkat, ahova Esztert hívtuk segítségül, mint Ceremóniamestert! Kisebb, 50 fős lakodalmunk miatt, a szervezés során először nem gondolkodtunk cm-ben, de végül a lehető legjobb döntésnek bizonyult., Eszter személyében pedig egy nagyon aranyos, segítőkész, rugalmasan, szakmailag is felkészült, lelkes személyt ismerhettünk meg, aki mindenben a segítségünkre volt, és nagyszerűen irányította az eseményeket, és a násznépet! Köszönjük! Nagyon hálásak vagyunk mindenért! 😊 ♥️ "

Bea & Victor

" 2018 augusztusában szervezett és közvetített Eszter esküvői rendezvényt a Petneházy Club Hotelben részünkre, legnagyobb megelégedésünkre minden gördülékenyen és a megbeszélteknek megfelelően zajlott le, a helyszínnel és a rendezvény bonyolításával, valamint a személyzet munkájával is nagyon elégedettek voltunk, köszönjük a munkátokat."