Rólunk

Sándor Eszter

rendezvényszervező

Sziasztok, Sándor Eszternek hívnak és szép Zalánkból származom :)
Gyermekkorom óta mindig nagyon sok minden érdekelt, (főként a művészetek és az irodalom) mindig rengeteg célom volt, egyszerre. Nagyon korán elkezdtem a zenei tanulmányaimat, klarinéton és szaxofonon játszom a mai napig egy fúvószenekarban, mely egyesületének alelnöke, rendezvényeinek szervezője vagyok.

Hamar kiderült, hogy számomra egy pörgős, kihívásokkal teli szakma amely megfelelő lesz, így a turizmus-vendéglátás több területén dolgoztam, végigjárva a ranglétra fokait.

A rendezvényszervezés amely komplex módon tartalmaz minden olyan részterületet, amelyben volt szerencsém tapasztalatot és tudást szerezni, amelyet örömmel csinálok.

Mindig hatalmas öröm látva egy boldog Pár örömét a megszervezett esküvőn, egy elégedett cég tagjait a csapatépítő rendezvény után, egy családi eseményen a rokonok örömkönnyeit, mindennek részese lenni.

Sokáig taglalhatnám, mi minden miatt a rendezvényszervezés az én pályám és szerelmem együtt, de inkább nem rabolnám az időt, inkább vegyük fel a kapcsolatot, kezdjük el a Ti Nagy Napotok tervezését, megvalósítását :)