Referenciák

Reni& Kristóf

" Hatalmas köszönettel tartozunk Esztinek, aki velünk együtt készült, segített, ötletelt a felkészülés alatt, és folyamatosan bíztatott, támogatott minket! Nagyon jó volt érezni, hogy másnak is ugyanannyira fontos ez a nap, mint nekünk Folyton mosolygós termeszetével minket is felvidított, és mindenre figyelt velünk kapcsolatban! Nélküled nem tudtunk volna felszabadulni annyira, hogy élvezni tudjuk a Nagy Napot! Nagyon nagy köszönet Eszti!! "

Daniella & Milán

" Drága Eszti!
Nagyon hálásak vagyunk Neked minden segítségedért az esküvővel kapcsolatban!Már az első beszélgetésünkkor megtaláltuk a közös hangot, a továbbiakban pedig biztossá vált, hogy Te vagy a mi emberünk! A nem várt korona-helyzetben is segítségünkre voltál és tartottad bennünk a lelket, mindenre találtunk megoldást. A nagy napot gördülékenyen, probléma mentesen és teljesen az igényeink szerint alakítottad! Végig mosolyogtál és mindenki számára kész voltál segíteni aki hozzád fordult. Nagyon örülünk, hogy téged választottunk, bátran és boldogan ajánljuk másoknak is a szolgáltatásaid és kedves, humoros, megnyerő stílusod! ♥ "

Angi & Gábor

" Bátran ajánljuk Esztert, aki talpraesett, megbízható, segítőkész és tapasztalt. Megtalálta a közös hangot velünk és a vendégekkel. A Nagy Napon mindig pozitív volt. Mosolya megnyugtatott minket, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. A jobb kezünk volt, segített és támogatott. Köszönjük Neked, hogy az esküvőnk a lehető legjobban sikerült, vidáman és boldogan ünnepelhettünk. ♥️ " 

Liza & Márton

" Szeretettel ajánljuk Esztert mindenki figyelmébe, aki egy megbízható, kedves és precíz esküvői szervezővel szeretne együtt készülni a nagy napra. Az augusztusi esküvőnkre készülve nekem hatalmas segítség volt Eszter és főleg az, hogy még az ezredik kérdésemre is azonnal részletes válaszokat kaptam tőle. Jelenléte segített nekünk abban, hogy az esküvőn a mi feladatunk az ünneplés legyen. Nagyon hálásak vagyunk! :) "

Annamária & Róbert

" Eszter személyében egy nagyon szimpatikus, modern, vidám nőt ismerhettem meg, aki szakmájában a maximumra törekszik. Az előkészületektől kezdve a nagy napon át, és azóta is 😊 mindenben segítőkész, jól tervez és szervez, de nem hivalkodó és nem túlzóan irányít.

Csak ajánlani tudjuk! ❤ "

Bea & Victor

" 2018 augusztusában szervezett és közvetített Eszter esküvői rendezvényt a Petneházy Club Hotelben részünkre, legnagyobb megelégedésünkre minden gördülékenyen és a megbeszélteknek megfelelően zajlott le, a helyszínnel és a rendezvény bonyolításával, valamint a személyzet munkájával is nagyon elégedettek voltunk, köszönjük a munkátokat."

Noémi & Balázs

"Drága Eszter!
Boldog vagyok, hogy végül Te lettél a ceremóniamesterünk. Már az elejétől tartottad bennünk a lelket, és támogattál, segítettél minket. Minden rendben zajlott, ha kellett ott voltál és irányítottad a dolgokat, mindig mondtad mikor mi következik, bármikor számíthattunk rád, csak egy kacsintás és már tetted a dolgod. Még a kicsiknek is bohóckodtál, hogy nagy mosoly legyen a képeken. Pont annyira voltál jelen amennyire kellett. Nagyon köszönünk Neked Mindent!! "

Lilla & Patrik

" Eszti egy végtelenül aranyos, kedves, segítőkész és közvetlen ceremóniamester, bármikor bármiről szívesen leülne az ember vele beszélgetni, annyira szimpatikus személyiség. hát még, ha egy esküvőről van szó! Jobbat nem is választhattunk volna nála. Szeretettel ajánlom Őt mindenkinek.! "  

Fruzsi & Máté

"Eszter nagyon megkönnyítette életünk egyik legszebb napját, ezáltal nagy terhet levéve a vállunkról. Kedves, figyelmes, a váratlan helyzeteket is profin megoldotta, a legapróbb részletekre is odafigyelt.
Profi hozzáállás, öt csillag, jó szívvel ajánljuk!"  

Móni & Robi

"Nagyon köszönjük a megható szertartást,  örök emlék marad! <3 "  

Virág & Miki

" Eszter nagyon felkészült, barátságos, könnyedén megtaláltuk a közös hangot. Időt, energiát nem sajnálva készült a napunkra. Nagyon megkedveltük! ❤ " 

Edina & András

" 2019 június 1-én tartottuk az esküvőnket, lakodalmunkat, ahova Esztert hívtuk segítségül, mint Ceremóniamestert! Kisebb, 50 fős lakodalmunk miatt, a szervezés során először nem gondolkodtunk cm-ben, de végül a lehető legjobb döntésnek bizonyult., Eszter személyében pedig egy nagyon aranyos, segítőkész, rugalmasan, szakmailag is felkészült, lelkes személyt ismerhettünk meg, aki mindenben a segítségünkre volt, és nagyszerűen irányította az eseményeket, és a násznépet! Köszönjük! Nagyon hálásak vagyunk mindenért! 😊 ♥️ "

Dorina & Péter

" Voltak bonyodalmak az esküvőszervezésben, de mikor a szolgáltató részéről Eszter átvette az ügyintézést, minden helyre állt és megnyugodtunk. Az első pillanattól mellettünk állt, és minden kérésünket igyekezett teljesíteni, illetve azokért közbenjárni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki szeretné, hogy esküvőjének szervezése gondos kezekben legyen, és úgy teljen el a nagy nap ahogy azt megálmodta! Mégegyszer köszönünk mindent! :) "

Kriszti & Tobi

" Kedves Eszti, köszönjük neked az elmúlt hónapok kemény munkàját! Egy álomesküvőt szerveztél meg!Csak ajánlani tudom Őt , egy mindig vidám, mosolygos, kreatív és keményen dolgozó esküvőszervező!Minden jót kívánunk neked és sok sikert további munkáidhoz!
Puszilunk: Kriszti és Tobi "

Fanni & Bence

"Eszti volt a szertartásvezetőnk és ceremóniamesterünk is egyben. Csak szuperlatívuszokban tudunk Esztiről beszélni: talpraesett, proaktív, humoros, végig nyugtatott és segített minket az első és utolsó pillanatig. A szertartás megható és szellemes volt, a lagzin pedig a jó kedvé és szuper energiáké volt a főszerep. :) Nem volt Esztinek lehetetlen, mindent szuperül meg tudott oldani, amiért mindig hálásak leszünk. :) maximálisan ajánljuk Esztit minden házasodó párnak❤️ "

Annamari & Péter

"Eszti időt és szuflát nem spórolva nyomta végig a napot és varázsolt egy nem hagyományos és megszokott esküvőből egy totál személyreszabott laza és felejthetetlen eseményt.
Sosem volt túl sok vagy kevés, mindenhol ott volt de mégis beolvadt a vendégek közé, bármi volt, fordulhattam hozzá és olyan beszédet írt a ceremóniánkra, amiről álmodni sem mertem volna!
Köszönjük a munkád Eszti, nem tudjuk neked ezt elégszer megköszönni. "

Lépjünk kapcsolatba! (:

Sándor Eszter 

Ceremóniamester | Szertartásvezető

Műsorvezető | Rendezvényszervező

+36 30 254 91 98

sevnts@icloud.com

Készítsd el weboldaladat ingyen!