Ceremóniamesterség

A ceremóniamester a nagy napon műsorvezető, koordinátor, hangulatfelelős, de a legnagyobb támaszotok is egyben, bármilyen váratlan helyzetben.  

Akár modern, egyedi, akár hagyományos elemekkel képzelitek el az esküvőt, rugalmasan, mosolyogva állok mellettetek. 

Ti is vendégeitek is aggodalom nélkül élvezhetitek a nagy nap minden pillanatát, hisz' nem a Ti dolgotok lesz megírni a forgatókönyvet, gondolva minden apró részletre, figyelni, hogy mikor alkalmas érkeznie a tortának, a szolgáltatók adott pillanatban képben és készen legyenek, a menyecsketánc ne legyen túl hosszú, bírjátok szusszal a táncot, minden információt tudjon minden vendég, milyen játék illene az adott pillanatban a legépítőbben az estébe, vagy váratlan helyzet esetén hogyan oldható meg leggyorsabban és praktikusabban bármely probléma.


Célom, hogy mind ceremóniamesterként, mind szertartásvezetőként a nagy nap olyannyira érzelmes és olyannyira kacagtató, vidám élmény legyen, amely a Párhoz, a Vendégekhez igazán illik, a nem túl sok, nem túl kevés elvét szem előtt tartva. Szívesen ötvözöm a romantikát, a hagyományos és modern elemeket, az életszagú történeteket, elegyítem a humort, a legmeghatóbb pillanatok hangulatát, a Pár stílusa, kívánsága szerint, mindezt pörgősen, rugalmasan, örök mosollyal. 

Örülök, ha a Pároknak egyedi elképzeléseik vannak, stílusosan, humorosan, lezseren képzelik el a nagy napot és ha nem a már jól bevált, hanem egészen más megoldást igénylő  feladatokkal látnak el. Szívesen találok ki kreatív, személyre szabott lehetőségeket, hisz célom, hogy igazán "Rátok szabjam" a szolgáltatást.

" Bátran ajánljuk Esztert, aki talpraesett, megbízható, segítőkész és tapasztalt. Megtalálta a közös hangot velünk és a vendégekkel. A Nagy Napon mindig pozitív volt. Mosolya megnyugtatott minket, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. A jobb kezünk volt, segített és támogatott. Köszönjük Neked, hogy az esküvőnk a lehető legjobban sikerült, vidáman és boldogan ünnepelhettünk. "
Sándor Eszter

Ceremóniamester | Szertartásvezető
Műsorvezető | Rendezvényszervező

Tel.: 06 30 254 91 98
E-mail: sevnts@icloud.com

Facebook: fb.com/sandoresztersevents

Készítsd el weboldaladat ingyen!