Mert a Ti véleményetek a legfontosabb :)

Dorina & Péter

"Voltak bonyodalmak az esküvőszervezésben, de mikor a szolgáltató részéről Eszter átvette az ügyintézést, minden helyre állt és megnyugodtunk. Az első pillanattól mellettünk állt, és minden kérésünket igyekezett teljesíteni, illetve azokért közbenjárni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki szeretné, hogy esküvőjének szervezése gondos kezekben legyen, és úgy teljen el a nagy nap ahogy azt megálmodta! Mégegyszer köszönünk mindent!:) "

Edina & András

"2019 június 1-én tartottuk az esküvőnket, lakodalmunkat, ahova Esztert hívtuk segítségül, mint Ceremóniamestert! Kisebb, 50 fős lakodalmunk miatt, a szervezés során először nem gondolkodtunk cm-ben, de végül a lehető legjobb döntésnek bizonyult., Eszter személyében pedig egy nagyon aranyos, segítőkész, rugalmasan, szakmailag is felkészült, lelkes személyt ismerhettünk meg, aki mindenben a segítségünkre volt, és nagyszerűen irányította az eseményeket, és a násznépet! Köszönjük! Nagyon hálásak vagyunk mindenért! 😊 ♥️"

Bea & Victor

"2018 augusztusában szervezett és közvetített Eszter esküvői rendezvényt a Petneházy Club Hotelben részünkre, legnagyobb megelégedésünkre minden gördülékenyen és a megbeszélteknek megfelelően zajlott le, a helyszínnel és a rendezvény bonyolításával, valamint a személyzet munkájával is nagyon elégedettek voltunk, köszönjük a munkátokat."